Wordt het Reijers, het bureau dat de dingen graag omdraait, op z’n kop zet of van de andere kant bekijkt? Het bureau dat zich realiseert dat wie alleen naar rechts kijkt, de kans loopt overreden te worden? Het bureau dat zaken ter discussie stelt die tot dan toe vast leken te staan? Het bureau met de onbevangenheid van een kind, dat ook vaak letters in spiegelbeeld schrijft.

Of wordt het Reijers? Het bureau met meer dan 20 jaar ervaring. Een bureau dat mede daardoor precies weet welke wegen naar Rome leiden. En die wegen bovendien feilloos weet te vinden. Het bureau dat door diezelfde ervaring vaak aan een half woord genoeg heeft. En dat niet snel zenuwachtig wordt. Ook niet bij krappe planningen.

Gelukkig hoeft u niet te kiezen. We weten zelf heel goed wanneer het zinvol is om eigenwijs te zijn. En vooral ook wanneer niet. Of u nu kiest voor Reijers of voor Reijers, het mooie is, u krijgt dat andere bureau er meteen bij. Twee in één. Een kritische gesprekspartner én een pragmatisch bureau. Met talentvolle conceptmakers, tekstschrijvers en designers die hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Reijers Communicatie is een full service communicatie-, ontwerp- en reclamebureau dat werkt met een netwerkstructuur. Dat wil zeggen dat we de basisdisciplines zelf in huis hebben en per project een team samenstellen van specialisten uit ons vaste netwerk. Stuk voor stuk professionals met wie het prettig werken is. Zoals marketeers, (social) mediaspecialisten, fotografen, webbouwers, dtp’ers, illustratoren en filmmakers. Ons bureau is dus altijd precies zo groot of klein als nodig is waardoor we een beperkte overhead hebben. U profiteert daarvan door korte lijnen en uiterst redelijke tarieven.

 

 

Fred Melai. Werkte ruim 20 jaar als conceptmaker en art director bij verschillende grote reclamebureaus. Voor ondermeer automerken, banken en landelijke supermarkten. Won naast andere prijzen twee maal een prestigieuze Effie voor meest effectieve reclame. Promoveerde daarna tot  Manus van Alles bij het leukste bureau van Leiden. Je kunt het ook generalist noemen. Communicatieadvies, ideeën, tekst, account. Fred houdt van impactvolle reclame. Liever geschokt dan niet geraakt. Niets zo zonde als reclame die ongemerkt voorbij gaat.

 

Ilja Reijers. Oprichter van het bureau en designer pur sang. Wat Ilja aanraakt wordt mooi. Of het nu gaat om de kabelgoten in ons kantoor, om een huisstijl of een online campagne. En wat extra mooi is aan Ilja’s mooie dingen: zijn ontwerpen staan altijd in dienst van de functionaliteit. En dat is goed voor u, voor uw merk en voor uw product. Daarnaast is Ilja niet snel tevreden. Wie ’s avonds laat langs de ramen van ons pand loopt, ziet vaak de lichten nog branden. Niet omdat het moet, maar omdat Ilja graag zijn mooie ontwerpen nog mooier maakt. En ook dat is goed voor u.